TRT GAP Diyarbakır Radyosu’ nda 05.10.2020 Pazartesi Günü yayınlanan “Yöremizden” adlı programın canlı yayın konuğu olan İl Müdürümüz   Abdulselam Er, ilimizdeki sportif faaliyetleri dinleyicilerle paylaştı.

İl Müdürümüz Abdulselam ER ilimizdeki sportif faaliyetler başta olmak üzere su sporlarındaki etkinlikler ve ilimizde yapılmış ve yapılacak olan projeleri dinleyicilerle paylaştı.

Tunceli’nin coğrafi özelliklerinin pek çok spora imkan verdiğini su ve doğa sporlarının  da bunlardan bazıları  olduğundan bahsetti. Devletimizin bu konuda gerekli malzemeleri ve antrenman alanlarını da sağladığını ifade eden İl Müdürümüz gençlerin de spora olan  ilgisinin yoğun olduğundan bahsetti.

İlimizde gerçekleşen sportif aktivitelerin gençlerin hayatlarını değiştirdiğine de değinen İl Müdürümüz devletimizin yaptığı yatırımların Tunceli ‘ ye ve gençlerimize katkılarından bahsetti.

Konuşmasının sonunda önümüzdeki dönem projelerinden de bahseden  İl Müdürümüz  ”İlimizde su sporları festivali”   düzenlenmesinin planlandığını  ve bu festivalin Tunceli’ yi daha ileri bir noktaya taşıyacağını ifade etti.

https://twitter.com/diyarbakirradyo/status/1312996567993982976?s=20