Tunceli Merkez ve İlçelerinde Okullar arası sportif faaliyetlere katılan öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

       Gençleri spora teşvik etmek ve farklı spor dallarında başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmek üzere Valiliğimizin katkıları ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz tarafından alınan spor malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.

      Tunceli Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen spor malzemesi dağıtım törenine, Valimiz Osman KAYMAK, Vali Yardımcısı Hasan ÇİÇEK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif YILDIRIM, Gençlik Spor İl Müdürü Şefik KARA, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa ASLANOĞLU ve öğrenciler katıldı.

      Malzeme dağıtım töreni öncesi öğrencilere seslenen Valimiz Osman KAYMAK, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin spor alanında daha aktif olmalarını sağlamak, sosyal ve kültürel aktivitelerini geliştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizin her alanda daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz, bu kapsamda öğrencilerimizin eğitim faaliyetleri sırasında kullanacakları eşofman, forma, şort, yağmurluk, raket, top ve çantadan oluşan spor malzemelerini bugün burada dağıtımını yapacağız, Sizleri çok seviyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

      Konuşmaların ardından Valimiz Osman KAYMAK  ve beraberindekiler öğrencilere yeni spor malzemelerini verdiler.