24-27 Mart 2016 tarihleri arasında Giresun Çamoluk’ta yapılan Rafting Türkiye Şapmiyonasına ilimizi temsilen katılan Munzur Adrenalin Doğa Sporları Kulübü rafting takımları U19 kategorisinde Türkiye 3.’lüğü, açık yaş kategorisinde ise Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye’nin çeşitli illerinden farklı yaş gruplarında 9 takımın katıldığı Rafting Türkiye Şampiyonasında ilimiz kızları büyük başarılara imza attı. Yapılan yarışmalar neticesinde ilimizi temsilen yarışan MADOSK U19 takımı Türkiye 3.sü olurken MADOSK1 takımı ise açık yaşta Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Bu başarılar sonucunda ilimizden 3 sporcu Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsilen milli takıma seçilirken, Gürcistan’da yapılacak olan Avrupa Kupasında ise ülkemizi temsilen MADOSK takım halinde katılacak.

17-22 Mayıs tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak olan R4 Avrupa Şampiyonasında milli takımımız adına yarışacak olan U19 Bayan takımına MADOSK takımında 3 sporcu seçildi.

Ayrıca 25-29 Mayıs tarihlerinde Gürcistan’da yapılacak R6 Avrupa Kupasına ise MADOSK sporcuları takım halinde ülkemizi temsil ederek milli sporcu olmaya hak kazanacaklar.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Kulüp Antrenörü Nazım Arslan rafting sporunda yapmış oldukları çalışmaların artık meyvelerini vermeye başladığını ifade ederek öncelikle katkı ve desteklerinden ötürü ilimiz valisi sayın Osman Kaymak’a teşekkürlerini dile getirdi. Ayrıca “Tunceli’de göreve başladığından beri özellikle rafting için hiçbir talebimizi geri çevirmeyen ve kulübümüzün bu günlere ulaşmasında büyük emekleri olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şefik Kara’ya teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi. MADOSK olarak ilimizi temsil etmeye devam edeceğiz diyen Nazım Arslan kulüp olarak artık sorunlarının büyük bir kısmının çözüldüğünü sadece tek eksiklerinin Uluslar arası Rafting Federasyonu (IRF) standardı ekipmanları olmadığını sözlerine ekledi.