2015-2016 Eğitim -Öğretim yılı içerisinde Tunceli Yunus Emre Gençlik Merkezi ve Toplumsal Barış için Gençlik Girişimi öncülüğünde gönüllü ve duyarlı arkadaşlarımızla birlikte Tunceli  il ve ilçe okullarını periyodik olarak ziyaret ediyor ve ihtiyaç listeleri belirliyoruz.

Yıl boyunca devam edecek proje kapsamında yapılan duyuru ve tanıtımlarla az kullanılmış veya kullanılmamış her türlü kırtasiye malzemelerinin (kalem,defter,çanta,hikaye-roman,boya vs...)  yanı sıra giyecek, spor faaliyetler için malzemeleri (basketbol,voleybol,futbol,hentbol topu vs..)  Gençlik Merkerzimizde oluşturulacak ihtiyaç deposunda topluyoruz.

Her yaştan katılımcının destek sunabileceği bu proje ile  depomuzda topladığımız malzemeleri gönüllü arkadaşlarımızla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.

Projemizin devamlılığı konusunda; Tunceli'de gidilmesi hedeflenen 20 okula ulaşıldıktan sonra, yine gönüllü katılımcılar ve ilimizde projeden yararlanan köy okullarındaki kardeşlerimizle, çevre illerle irtibata geçilerek projemizi il dışına taşımayı hedefliyoruz.

Eğer "Munzur'un Çocukları İçin Güçlü Yarınlar" projesinde bende VARIM diyorsan; gönüllülük kervanına sen de KATIL!

Detaylı bilgi için:

http://gencgonulluler.gov.tr/ilan/munzurun-cocuklari-icin-guclu-yarinlar