İl Müdürümüz Abdulselam Er' in 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü mesajı:

Kadına verilen değer, insan haklarının bir gereğidir. Bu sebepledir ki kadının saygınlığını ve itibarını korumak, herkes için bir insanlık vazifesidir. Kadının toplum içindeki saygınlığı, itibarı ve etkinliği, gelişmişliğin ve medeniyetin de bir göstergesidir.

Bununla beraber; kadına yönelik şiddet, dünyanın her tarafında halen görmekte olduğumuz acı bir gerçek ve ne yazık ki insanlığın kanayan bir yarası olmaya devam etmektedir.

Millet olarak sahip olduğumuz inanç ve değerler dünyasında kadın her zaman saygı değer bir yere sahiptir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ‘ in ’’ "Sizin hayırlınız, kadınlarına hayırlı olan (iyi davranan)dır."  hadisinde ve Hz. Ali’ nin ‘’ Kadına saygılı ol , çünkü o insanoğlu’ nun anasıdır.’’ sözünde  de dile getirdiği  gibi kadınlar bizim için çok kıymetlidir. Dolayısı ile kadına yönelik şiddetin bizim dünyamızda hiçbir gerekçesi ve yeri yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir dünyada hiçbir şiddete maruz kalmadan yaşamalarını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.