Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızın çevreye ve yeşile karşı duyarlığını arttırmak amacıyla geçen yıl başlatılan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Kasım tarihinin ''Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilmesi '' ile bu yıl ikincisi kutlanan ''Geleceğe Nefes Ol'' projesi kapsamında fidan dikimi töreni gerçekleşti.

Bu vesile ile Tunceli Gençlik ve Spor Ailesi olarak '' Bugün fidan yarın nefes diyoruz ''...11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı' nda hep birlikte dünyaya nefes oluyoruz dedik ve Tunceli genelinde 4 ilçemizde (Merkez, Nazimiye Çemişgezek ve Pertek) fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik.

Nazimiye İlçemizde  Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, Nazimiye Kaymakamımız Sayın Uğur Tutkan ,  İl Müdürümüz Sayın Abdulselam Er ,İlçe Protokolümüz, öğretmenler, öğrenciler,  antrenörlerimiz ve gençlik liderlerimizin sağladığı geniş bir katılım ile ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Fidan dikim töreninde konuşan Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan, Tunceli' de 327 bin fidanın dikileceğini önümüzdeki yıllar bu sayının artmasını dilediğini ifade etti.