19-21 Eylül 2013 tarihleri arasında 4.Zeynep DURMAZ Sokak Basketbol Turnuvası Atatürk Spor Salonu yanında yer alan Spor Tesislerinde düzenlenecektir

        Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğümüz ile Türkiye Basketbol Federasyonu koordinesiyle  19-21 Eylül  2013 tarihleri arasında 4.Zeynep DURMAZ Sokak Basketbol  Turnuvası   Atatürk Spor Salonu yanında yer alan  Spor Tesislerinde  düzenlenecektir.

       Turnuva hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Şefik KARA Şunları söyledi;  19-21 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan  4.Zeynep DURMAZ Sokak  basketbol turnuvası bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Uzun yıllar ilimizde spora emek vermiş, İlimizin İlk Klasman Basketbol  bayan hakemi olan ve aynı  zaman da Basketbol Antrenörlüğü yapmış, Zeynep DURMAZ kardeşimizi elim bir kaza sonucu  kaybetmiştik. İl Müdürlüğü olarak sporcu kimliğiyle herkese örnek olacak bu kardeşimizin anısına gecen yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz sokak basketbol turnuvasının bu sene dördüncüsünü düzenleyeceğiz.  

     Turnuvada takımlar  Üçer kişiden oluşacak olup, Turnuva Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinde (Kız-Erkek) ayrı ayrı oynanacaktır.

       Turnuvaya katılacak olanlar 18 Eylül 2013 tarihinde  perşembe  günü saat 15:00 da Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda Kura Çekimi ve Sokak Basketbol  oyun kuralları hakkında teknik toplantı yapılacaktır. Turnuvaya katılacak olan sporcuların ve hakemlerin toplantıya katılmaları gerekmektedir.

        Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Şefik  KARA turnuvaya katılacak olan tüm sporculara başarılar diledi.

 

 

                

?